Monday, 12 March 2012

Awek Fesbuk Style .

Ni Baru2 jugak aku dapat friend ngn awek ni , haritu aku add dia sbb aku tgk pic dia lawa . 2 hari lepastu dia confem aku jadi kawan . Aku igt perangai dia baik cam awek2 len yg cover malu , rupa2nya bila dia konfem dia terus hantar mesej "u lelaki kan , konek u mesti muat utk pepek i kan" . Aku duduk dlm bilik aku sorg2 , terus tegang habis konek aku . Aku melancap2 sampai pancut TIGA kali tu bila dia post video2 blue kat aku melalui mesej tu . Aku pikir , "x lama lagi aku akan merasa dara" .

Friday, 9 March 2012

SMKKB(KebunBaru) story

Hey , Aku Zey(nama kawan-kawan panggil) , aku nak cerita pasal pengalaman terbaik aku kat skolah SMKKB ni . Yang Ini Real . Pengalaman ni masa aku form 2 kot .. ada satu teacher tu nama Nazlin(Nama Sebenar) . kalau ckp pasal rupa boleh tahan cantiknya , muda lagi , body fuhhh ! mantap ! Dalam ramai2 teacher , dialah yang paling aku suka . tudung senteng beb .. ! aku rase dalam hati tu nak sgt santap dia tapi macam mana pon aku x tahu . ye la kalau aku usik2 kang mau aku pergi balai polis . Setiap malam aku fikir berapa lebat bulu pepek dia , ke dia cukur ? boleh katakan tiap2 malam aku melancap igt muka dia .

Oklah nak pendekkan criter , satu hari tu aku dtg sekolah cam biasa kol 11.50 pagi(aku sesi petang) . Bila aku masuk sekolah ada sorg member aku ajak aku gi teman hantar buku kat bilik guru . aku x tau nak buat apa aku follow je . sampai kat bilik guru aku tunggu luar member aku masuk sorg gi letak buku pastu time tu kebetulan Nazlin nak masuk bilik guru jugak , bila terserempak tu aku intai2 tgk breast dia sbb dia pakai tudung senteng . Wao Naik Merah muka aku bila tgk baju dia jarang nampak coli sikit. Naik Konek aku ! dahlah aku x pakai spender malu je tapi aku cover2 ckit aku bagi salam and then dia jawab mesra je . aku cair .. wao ! time tu dia kata "rehat nanti tolong cikgu angkat barang dalam stor ye" . aku ni jenis x suke tolong cikgu ni sebab leceh tapi sebab aku tgh khayal tadi aku mengangguk dgn x sengaja lepas tu dia terus senyum sambil masuk dalam bilik guru .

Time rehat aku x rehat ngn kengkawan sbb aku ada kerja nak buat dgn cikgu idaman aku , jadi aku teros pergi stor sekolah .  Sampai sana aku terkejut beruk bila tgk Nazlin pakai baju sukan ketat giler ! geram aku tgk, kalau dia bini aku , aku trus terkam dia lepastu main . Aku cakap "teacher angkat barg pon tukar baju ke?" aku perli la sikit .. dia balas "sayang nak pakai baju jarang tadi sebab mahal" . Aku terkejut bila dia sendiri cakap baju tu jarang . lepastu aku pon buat la kerja2 angkat barg ringan2 tu , lepastu Nazlin macam pening2 . aku dah takut kalau pape jadi aku kene tuduh . Nazlin ni dara lagi , pancut sikit subur je . time tu dia cakap "tunggu sini kejap teacher nak keluar" , aku malas tunggu lama2 jadi tunggul kat dalam stor tu jadi aku pon keluar kejap jalan2 dekat keliling stor tu rupa-rupanya Nazlin masuk bilik sukan wanita kat sebelah tu . Aku pikir ni mesti nak bukak baju ni .

Sebab sekitar stor tu lengang aku pun intai la apa dia buat dari celah2 pintu pecah tu rupa-rupanya aku memenangi cabutan bertuah . Nazlin bukan setakat bukak baju , seluar pon bukak sekali , aku macam dah Wahhh ! Kagum sbb situasi tu yang aku nak sgt dalam hidup . alangkah gembiranya aku bila tgk dia bukak coli sekali dalam tu , teros tegang konek aku tgk puting dia merah menyala . Dia pon ramas2 breast dia , aku kata dalam hati bila nak bukak spender pulak aku nak tgk pepek dia . lama jugak dia ramas2 tetek dia , aku pun pikir kalau habis rehat x merasa aku melancap . Tgk sekeliling lengang je aku pun bukak zip la apa lagi aku pegang konek aku yg keras tu tros melancap sambil mengintai .

Aku rasa dia ni kaki melancap tu sbb dia pening tadi x dpt melancap . hahaha ! aku x kisah pasal pening tadi aku terus tgk dia ramas2 tetek dia . Lama2 aku rasa dia dah bengang dia bukak spender dia telanjang habis . Waoo , cantiknya pepek dia berbulu jarang2 . Konek aku yg aku lancap tadi terus terpancut mani . wah ! indah ! tapi konek aku tetap keras sebab ada attraction , aku tgk sekeliling lagi xda org aku intai lagi . dia ambik kayu pendek dalam bilik tu terus jolok dalam2 . aku tgk dah basah lencun dah pepek dia dgn air pepek . Air tu menitis2 kat atas lantai . lebih kurang 15 minit camtu aku terpancut masa melancap dan Nazlin pun nampak macam dah lega je . Dia ambik mop kat dalam bilik tu dia mop lantai yg terkena air pepek dia tadi . Aku terus tutup zip seluar masuk dalam stor balik . Air mani aku yg kat atas lantai dah aku bersihkan dgn daun kat keliling tu .

Bila Nazlin masuk , dia tros sambung kerja x ckp pape pun . Aku saje tanye "Cikgu kenapa tadi" lepastu dia jawab "Cikgu biasa pening2 camtu tapi cikgu dah ambik panadol dah" . Aku Tersenyum tgk gaye menipu dia .
Sejak tu aku mula mesra ngn dia smpai skrg . :)